'bedenin Dili' Konferansı Gerçekleştirildi

08/03/2022 13:27:44 - 10/03/2022 13:27:44 - 413 Okunma

Kırklareli Üniversitesi 11. Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında 7 Mart 2022 Pazartesi günü saat 14.00'te İnşaat Bölümü Öğr. Gör. Can Demirel'in koordinatörlüğünde Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Ahmet Gökdemir'in katılımıyla ‘Bedenin Dili’ isimli  konferans düzenlendi. Gökdemir yaptığı sunumda beden dilinin genel anlamıyla fiziksel duruş, jest ve mimikler ile  hedef kitleye iletilen mesajlar bütünü olduğunu ve bilginin iletiminin kültüre bağlı değişiklik gösterdiğini söyledi. Beden dili kavramının cinsiyete bağlı olarak da değişebildiğini belirten Gökdemir, farklı ülkelerde kullanılan beden dili örneklerini anlattı.

Konferans sonunda öğretim elemanlarının ve öğrencilerin sorularının cevaplanmasının ardından, Öğr. Gör. Can Demirel, Dr. Ögr. Üyesi Ahmet Gökdemir'in yazmış olduğu Çanakkale isimli şiirini okudu

klu kariyer etkinlik konferans

BEDENİN DİLİ 1