‘Geopolimer Beton’ Konferansı Düzenlendi

08/03/2022 13:17:00 - 10/03/2022 13:17:00 - 316 Okunma

Kırklareli Üniversitesi 11. Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında Meslek Yüksekokulumuz'da 8 Mart 2022 Salı günü saat 14.00'te İnşaat Bölümü Öğr. Gör. Can DEMİREL'in koordinatörlüğünde Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Behçet DÜNDAR'ın katılımıyla ‘Geopolimer Beton’ isimli  konferans düzenlendi. Online (çeevrimiçi) düzenlenen konferansta Dündar, ‘Geopolimer Betonun tanımın yaparak, kullanılan malzemeleri, normal betona göre üstünlüklerini ve ,Geopolimer betonun endüstriyel atıkların geri dönüştürülmesiyle çevreye olan katkısnı anlattı.

Öğr. Gör. Can DEMİREL koneransa katılımından dolayı Dr. Öğr. Üyesi Behçet DÜNDAR’ a teşekkür etti. Öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından konferans sona erdi.

klu pmyo

GEOPOLİMER BETON 1.