Mezunlarimizla Söyleşi

13/12/2022 17:38:51 - 13/12/2022 17:38:51 - 274 Okunma

Kariyer Merkezi' ne bağlı Kırklareli Üniversitesi Mezunlar Ofisi koordinasyonunda Mezun Kürsüsü Aralık 2022 etkinlikleri kapsamında Öğr. Gör. Can DEMİREL moderatörlüğünde Bölümümüz mezunlarından AKSA Malatya Doğalgaz Dağıtım Şirketinden Erkan Ceylan ve İzmir Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ nden Bektaş Gençoğlu çevrimiçi olarak, MTY Yapı Denetimi Şirketinden Kerim UÇAR ve Çağla Cuğuş yüzyüze etkinlikte öğrencilerimizle buluşdu. Programa Öğr. Gör. Bülent TOPBAŞLI ve bölümümüz öğrencileri katıldı.

Mezunlarımız hem öğrencilikleri sırasındaki, hem de mezuniyet sonrası tecrübelerinden bahsedip staj yerlerinin iş hayatları için ne kadar önemli olduğu vurgulayarak öğrencilerimize tavsiyeler verdiler.  Mevcut öğrencilerimizin mezun öğrencilerimize yönelttiği soruların ardından söyleşi sona erdi.

klu klupmyo

MEZUNLARLA SÖYLEŞİ 4