12. Kariyer Günleri Kapsamında 'beton Ve Puzolanlar' Semineri Gerçekleştirildi

16/05/2023 22:41:29 - 16/05/2023 22:41:29 - 205 Okunma

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kenan TOKLU’ nun  konuşmacı olarak katıldığı “Beton ve Puzolanlar” konulu seminer Öğretim Görevlisi Can Demirel’ in  moderatörlüğünde, İnşaat Bölümü öğretim elemanları ve bölüm öğrencilerinin katılımı ile 16.05.2023 tarihinde saat 13.30’ da Microsoft Teams üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Konuşmasında Toklu, ülkemizin büyük bölümü deprem kuşağında yer almasıyla, sıkça karşılaşılan afetlerde büyük can ve mal kaybı yaşandığını, bu nedenle yapı güvenliği açısından betonun kalitesinin vazgeçilmez bir unsur olarak ön plana çıktığını ifade etti. Etkinlik sırasında öğrenciler soruları ile merak ettikleri konular hakkında bilgi edinme imkânı buldu. Etkinlik, Moderatör Öğr. Gör. Can Demirel’ in, katılımı ve verdiği değerli bilgiler için Doç. Dr. Kenan Toklu’ ya  teşekkürlerini bildirmesi ile sona erdi.

klu klupmyo pmyoydp seminer beton

Seminer1
seminer2