Cevizköy Ortaokulu'nda 'afetlerde Bilinçli Olmak Hayat Kurtarır' Etkinliği Gerçekleştirildi

19/12/2023 14:10:51 - 19/12/2023 14:10:51 - 149 Okunma

Toplumla ilişkiler faaliyetleri kapsamında planladığımız 'Afetlerde Bilinçli Olmak Hayat Kurtarır' etkinliği Öĝr. Gör. Dr. Can DEMİREL ve İnşaat Bölümü Öğrencileri Mesut ÇELİK, Petek Nur KEDERSİZ, Sümeyye DEMİRTAŞ tarafından Cevizköy Ortaokulu'nda gerçekleştirildi. Afetlerin Türkiye'deki etkileri hakkında bilgi sahibi olmaları, afetlerin bireye, topluma ve ekonomiye vermiş olduğu zararı kavramaları, afetlerin olası sonuçlarını tahmin etme becerilerini etkin bir şekilde kullanmaları gibi kazanımları elde etmeleri amaçlandı.

Keyifli geçen program çök kapan tutun tatbikatı ve sonrasında öğrencilere ikramların dağıtılmasıyla sona erdi.

Etkinliğimize destek olan Cevizköy Ortaokul Müdürü Sayın Şaban Küreş, Müdür Yardımcısı Sayın Özge DEMİREL ve okul öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

klu klupmyo klupmyoydp afet inşaat

Cevizköy Ortaokulu 1
Cevizköy Ortaokulu 2