Birlik Beraberlik İçinde Fidanlarimiz Toprakla Buluştu

20/12/2023 01:32:34 - 20/12/2023 01:32:34 - 177 Okunma

Okçuluk Öğrenci Kulübünün üyeleri arasındaki bağı kuvvetlendirmek amacıyla düzenlemiş olduğu fidan dikim etkinliğinde fidanlar toprakla buluştu.  Pınarhisar Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleşen fidan dikim etkinliğine Kulüp Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Dr. Can DEMİREL, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Murat Aslanyürek, Dr. Öğr. Üyesi Erkan TAŞDEMİR, Öğr. Gör. Dr. Esra BÜDÜN, Öğr. Gör. Dr. İ.Alpay YILMAZ, Öğr. Gör. Kadir Metin AKBAŞ, Okçuluk Kulübü Başkanı Eren BAYRAK, Kulüp Başkan Yardımcısı Mesut ÇELİK ve  üye öğrenciler katılım sağladılar.

Kulüp Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Dr. Can DEMİREL; ‘Bir ağaç dikmek, geleceğimize olan sevgimizi toprağa kazımak demektir. Bu bilinçle ağaç dikme etkinliğimizde, gelecek nesillere yeşil bir iz bırakmanın gururunu yaşadık. Güzel bir faaliyeti yine hep birlikte gerçekleştirdiklerini, dikilen fidanların birlik, beraberlik ve güzellikler yeşertmesini dilediğini ve etkinliği gerçekleştirmek için imkan sağlayan Meslek Yüksekokulu Yönetimine teşekkürlerini sunduğunu’ söyledi.

klu klupmyo pmyo fidan okçuluk kulüp

Fidan Dikimi 1
Fidan Dikimi 2