Bilgeliğe Yolculuk
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
PMYO Yapı Denetimi Programı

Takvim

Mezun Öğrencilerimiz Mevcut Öğrencilerimiz İle Buluştu

21/12/2023 00:51:00 - 21/12/2023 00:51:00 - 153 Okunma

MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZ MEVCUT ÖĞRENCİLERİMİZ İLE BULUŞTU

2015-2017 Eğitim Öğretim Yılı Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Yapı Denetimi Programı mezunu  MTY Yapı Denetimi firmasında çalışan Kerim UÇAR’ın  konuşmacı olarak katıldığı mesleki ve hayata dair tecrübelerin paylaşıldığı programa Öğr. Gör. Dr. Can DEMİREL, Öğr. Gör. Bülent TOPBAŞLI ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İnşaat Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Can DEMİREL, “Bu etkinliğin amacı, okulumuz mezunlarını ve öğrencilerini aynı ortamda bir araya getirmek, fikir paylaşımında bulunma kültürünü geliştirmektir. Mezunlarımızın başarı öykülerini siz öğrencilerimizle paylaşarak motivasyonunuzu, geleceğe dair umutlarınızı, kendinize olan inancınızı artırmayı bir öncelik olarak görüyoruz” dedi. 

Açılış konuşmasının ardından söz alan Kerim UÇAR, “Ben sizler gibi bu sıralarda otururken ne yapmak istediğime karar vermiştim. Mezun olduktan sonra da beni hayallerime götürecek ve mesleki yeterliliğimi geliştirecek faaliyetlerde bulunmaya devam ettim.” şeklinde konuştu.

Söyleşi öğrencilerden gelen soruların cevaplanmasının ardından Öğr. Gör. Dr. Can DEMİREL tarafından Kerim UÇAR’a teşekkür belgesi verilmesi ile son buldu.

KLU KLUPMYO KLUPMYOYDP MEZUN SÖYLEŞİ

Facebook Twitter Google Plus
1
2
3
4
5
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.