Bilgeliğe Yolculuk
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
PMYO Yapı Denetimi Programı

Takvim

Kırklareli Ptt Başmüdürü Sayın Serdal Bursali 13. Kariyer Günü Etkinliğimize Ev Sahipliği Yaptı

11/03/2024 00:23:40 - 11/03/2024 00:23:40 - 128 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkezi 13. Kariyer Günleri Kapsamında Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Yapı Denetimi Programı öğrencilerine  Öğr. Gör. Dr. Can DEMİREL Moderatörlüğünde Kırklareli PTT Başmüdürü Sayın Serdal BURSALI tarafından 'Başarılı Mülakat için İpuçları' adlı seminer verildi. PTT Personellerinden İnsan Kaynakları Müdür V. Sayın Metin BEKTAŞ' da programa katılım sağladı.

Kırklareli PTT Başmüdurlüğü toplantı salonunda gerçekleşen seminerde Bursalı, işe başlama sürecinin ilk adımı olan mülakat anında dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında bilgi verdi.

Bursalı, "Öncelikle yapılan işe merak duyulmalı ve iş hakkında her bilgiye sahip olunmalıdır. Merakı olmayan bir çalışanın işe adapte olması çok zordur. Halbuki iş yaşamında motivasyon önemlidir" şeklinde konuştu.

Soru cevap bölümüyle devam eden seminer, Demirel' in misafirperverliklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirmesi ve Başmüdüre teşekkür etmesinden sonra, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

klu mülakat klupmyo klupmyoydp

Facebook Twitter Google Plus
13. Kariyer Günü Etkinliği Fotoğraf1
13. Kariyer Günü Etkinliği Fotoğraf2
13. Kariyer Günü Etkinliği Fotoğraf3
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.